Piesa de teatru fara vorbe

0

Piesa de teatru fara vorbe – Compania Passe-Partout Dan Puric vă invită la un spectacol – reverie: FANTASMAGORIA. Este o piesă fără vorbe, dar cu lacrimi de râs şi de plâns. Fără decor, susţinut doar de mişcările trupurilor în coregrafia Nadejdei Dimitriu, de luminile reflectoarelor şi de fundalul sonor selectat de Vadim Rusu şi Ilina Pepine, spectacolul “este o feerie în care bucuria actorilor îi gâdilă pe spectatori, pentru ca, după spectacol, toţi să fredoneze aceeaşi dispoziţie: la, la, la” şi să strige în gura mare “Totuşi viaţa e frumoasă!”, spune Vadim Rusu, regizorul spectacolului.

Personajele din FANTASMAGORIA nu au nume, dar au culoare, candoare, expresie în mişcare, o imaginaţie zburdalnică care fac ca limitele dintre spațiu și timp să se dizolve.
Spectacolul ‘FANTASMAGORIA’ a primit premiul pentru ‘Cel mai bun spectacol’ la Festivalul Internațional ‘Panphys’, Skopje – Macedonia (2011).

Biletele au fost puse în vânzare la Casa de bilete a Teatrului de pe Lipscani. Spectacolul se joacă în Sala Rapsodia (Str. Lipscani, 53) de la ora 19:30. Durata este de o oră și 10 minute. Prețul unui bilet este de 30/ 25 de lei, iar cel pentru studenți și pensionari este de 20 de lei. Pentru rezervări, puteți suna la 021 315 89 80 sau la 0761 319 819.

Miruna Pop

(321)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Your email address will not be published. Required fields are marked *