Ploua infernal și noi ne trădam

0

Ploua infernal și noi ne trădam
În luna lui marte.

Dar Andreea, Laura și subsemnata, am primit niște invitații dezbrăcăcioase la un local de striptease masculin. De la un polițist plictisit. Plictisit de Laura.

N-aveam prieten, mi-era sufletul strâmtorat de ultimul „aproape fost” care, după ce ne vizitase de trei ori s-a îndrăgostit subit de mama, i-a adus la ultima vizita un pui mic de găină și i-a lăudat capotul cu șoricei. Mama, mai iute la minte ca mine și aproape lipotimică în fața sonatei care urma, a băgat repede puiul în buzunar, a venit la mine în camera și mi-a spus să-l scobor pe Matei pe scări în jos cu tot cu galinacee și să fac bine să nu-i mai aduc toți ciudatii să-i mănânce nervii și chiftelele.

Andreea pe-atunci, îndrăgostită cuc. De Cuchu Esteban sau ceva de genu, problema spinoasă era că norocosul vorbea numai catalana amestecată cu gin și colega mea stătea acasă învățând spaniola. Perioadă în care, se duceau în universuri spectaculoase notele ei la limba română.

Normal… nici cu 10 ocale de aur nu ne-ai fi urnit să mergem la așa ceva. Striptease masculin? Ne-am uitat dezaprobator una la alta.
În 25 de minute eram toate învălurite ca sarmalele pe foc și taxiul ne-aștepta pe alee.

Dale a tu cuerpo los chilotos…. Macarena

Când a auzit Andreea mea zdrăngăneala Macarena, alegria ei preferata și singura pe care știa să danseze, s-a aruncat în ring de-au huiduit-o toate nemăritatele și nemeritatele. Doi,trei tinerei s-au zbenguit pe lângă ea, îmbrăcați în boxeri din cap până-n vârfu degetelor. Dar nici Enrique Iglesias nu i-ar fi luat gândul de la Cucu ei, așa că le-a făcut vânt și s-a strecurat printre alte fete, plină de viață ca mielușeaua devotată.
Numai ca fericirea nu era deplină fără un pahar de gin – care-si avea rostul lui. În cuget și-n simtiri o apropia de Esteban săracu: „ar fi venit cu noi, dar mi-a spus că are încredere în mine”. In cinstea muherelor din lume, să se distreze între fete așadar. Cin´ știe ce clăbuceală i-o fi spus și ce-a priceput ea după ultimul episod din „cafea cu parfum de femeie”.

Spaniolul habar n-avea că la noi nu stau cluburile în șir ca râmele după ploaie și având în vedere că ploua și nu se iubea și era luna lu Marte, a ieșit într-un „local” sa studieze explozia demografică și sa guste o cremă catalană. Insă delicatesa asta nu se potrivea cu ginu de lângă cotu-i. Rezemat de barul imens în care ne aflam noi, Esteban își dizolva buzele în gura unei blonde. Era răvășit de emanciparea, puterea de munca și sânii 8X4, pe care numai majoretele din desenele animate de azi îi mai au. Cartoon network nu exista iar visul coastei meditareneene țăndări s-a făcut.

Acum vine partea bună – când nu știi unde se află limba celuilalt și nici s-o folosești pe-a ta nu poți, nu prea ai cum să te cerți. Partea proastă – suferi ca și cum ți-ar fi ieșit un ac de gămalie în loc de măseaua de minte. S-au uitat unul la altul ca în poveștile de groază, și-n loc de 50 miligrame, 200 au intrat în corazonul și-n creierii Andreei.

După care, s-a aruncat din nou în ring iar duo-ul Los del Rio a rămas la bar, păstrând câte un metru distanța în semn de condoleanțe față de actuala fostă, aproape iubire. A strâns amica mea toți dansatorii pe lângă ea de parca era Madonna la inaugurarea Super Bowl. N-am mai văzut-o niciodată dansând așa se sexy și de ritmat. Ce mai, nu știau striperii care sa o mai răsfete cu dansul șarpelui nebun.

După 40 de minute a venit Andreea la masă, cu doua perechi de boxeri în mână.

Laura și-a scuipat în sân ori în băutura, nu mai știu, trăsesem și noi de-o butelie de Busuioaca în ideea ca în curând se vor alinia planetele, se va opri ploaia și ne vom iubi prin mansarde cu sufletele pereche ca Paula Seling.

De-acolo ne-a fost mai greuț, parcă eram pe platoul de filmare la Gladiatorul. Băieții care rămăseseră-n slip erau buluc la masa noastră să-și recupereze textila, în caz că planurile li s-ar fi înclinat, riscau să piardă din aplauze. Nebuna mea însoțitoare pipăia boxerii ca i se păreau cam plușați în partea din față și nu voia nici cum să-i dea înapoi. Cânta Macareeeena și-i învârtea pe-un deget.

Laurei începuse să-i placă, îi dansa sub nasul cârn un creol frumușel, numai chiloții albi se vedeau în blitzurile clubului. Daca o mai ține așa, Dirty dancing avea sa devina filmul ei preferat,
m-am gândit. Nu mi-am terminat nici gândul nici paharul cu vin pentru că a alunecat săracu Ricky Martin pe-o sticlă de pepsi și i-a tras amicei, în cădere, o bucă peste nas, aproape să il rupă sau să-l ridice în vant, cum era moda atunci.

Deja nu mai știam care pe unde ne sunt paharele, paralele și mințile, așa ca am fost de acord să plecăm iute cât timp mai avem chiloți pe noi și alții n-au.

N-a dat Andreea boxerii înapoi, că uitase cică unde i-a pus. A călcat pe ei dimineața când s-a dus ca ciclopul spre ibric. Câinele îi fluturase prin casă, bag seama că-i trăsese din geantă sau din mâneca pardesiului afumat și aruncat lângă cuier.

Doi ani de zile i-am trimis de 8 martie felicitări cu stripperi Andreei și tot doi ani i-a rămas numele Macarena.

Cum sărbătoriți 8 martie acum sau în alți ani?
Hapi.Riverwoman

(1214)

About author

RaLix

"Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani."Einstein

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *